Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Odběrové místo u UHK přišlo o elektrocentrálu. Zloděj způsobil škodu přesahující 30 tisíc korun

V dnešní době se krade prakticky všechno. Od potravin, přes finanční hotovost a platební karty až k elektrocentrálám z odběrných míst. Jeden takový případ řeší policie. Dosud neznámý pachatel vykradl buňku na parkovišti u Univerzity Hradec Králové.

„Po překonání zámku odcizil elektrocentrálu, která byla umístěna u odběrové buňky COVID-19. Škoda přesáhla částku 30 tisíc korun,“ upřesňuje na policejním webu mluvčí Iva Kormošová.  

Policisté místo ohledali, vše potřebné zadokumentovali a případ řeší jako přečin krádež, za což pachateli hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Policie se domnívá, že zlodějů bylo víc. Napovídá tomu i samotná váha elektrocentrály. Váží kolem sta kilogramů.  

„Žádáme občany, kteří si všimli podezřelé osoby na uvedeném parkovišti, aby zavolali na linku 158,“ uvedla Kormošová. Ke krádeži mělo dojít v noci ze 7. na 8. května.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky UHK, odběrové, místo, krádež, elektrocentrála, Hradec Králové, krimi, policie, pátrání, vyšetřování, svědek, Univerzita Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odběrové místo u UHK přišlo o elektrocentrálu. Zloděj způsobil škodu přesahující 30 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.