Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Počasí o víkendu nepřinese výraznější změny. Je třeba počítat s deštěm

Během víkendu se výrazného zlepšení v počasí nedočkáme. V Královéhradeckém kraji je třeba počítat i s dešťovými přeháňkami. Postupné oteplení meteorologové slibují až v následujícím týdnu, kdy opět naměříme až 20 stupňů nad nulou.

Ještě dnes odpoledne bude v Královéhradeckém kraji spíš oblačno nebo zataženo. Po celém území se mohou objevovat ojedinělé dešťové přeháňky. Nad 600 metrů nad mořem to může být sníh. „Nejvyšší denní teploty dnes od 8 do 11 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Výrazné změny nepřinese ani víkend. V sobotu bude oblačno až zataženo, na většině území s deštěm nebo přeháňkami. Na horách to budou přeháňky sněhové. Nejvyšší denní teploty se během první poloviny víkendu dostanou maximálně k desítce nad nulou. 

V neděli pak bude obloha spíše proměnlivá, ale přeháňky vydrží. Nejvyšší denní teploty se budou ke konci víkendu pohybovat od šesti k deseti stupňům Celsia. 

Zlepšení počasí pak meteorologové slibují v dlouhodobé předpovědi na příští týden. Od pondělí se začne postupně oteplovat. V polovině týdne bychom naměříme až 20 stupňů Celsia. Méně bude i přeháněk. Obloha by měla být většinou polojasná nebo jasná.  

Ohodnoť článek

Foto Andreas | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, jaro, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počasí o víkendu nepřinese výraznější změny. Je třeba počítat s deštěm  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.