Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ceny paliv nadále klesají. V hradeckém kraji řidiči tankují za průměrných 45 korun

Ceny pohonných hmot v České republice pomalu klesají. Například nejprodávanější benzin Natural 95 se v Královéhradeckém kraji prodává za průměrných 44,77 koruny. Za litr nafty řidiči platí zhruba 47,29 koruny.

Za snížení cen může zlepšující se situace na burze a také dohled státu nad čerpacími stanicemi. V České republice bylo zrušeno i povinné přimíchávaní biosložky do pohonných hmot. Řidiči osobních vozů, dodávek a vozidel do 12 tun jsou navíc osvobozeni od silniční daně.  

Podle serveru mbenzin.cz lze na některých čerpacích stanicích sehnat litr Naturalu 95 za 45,50. Litr nafty za 46,90. Za jedny z nejlevnějších čerpacích stanic v Královéhradeckém kraji se považuje ta v Milovicích u Hořic, v Hradci Králové na Březhradu a také v Trutnově v Královédvorské ulici.  

Úplně nejlevnější benzín v České republice tankují řidiči v Karlovarském kraji. Naopak nejlevnější nafta je v Ústeckém kraji. Tradičně nejvíc se pohonné hmoty prodraží v Praze.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Engin Akyurt | Pixabay | Zdroj ČTK

Štítky benzín, nafta, Hradec Králové, Královéhradecký, kraj, cena, pohonné, hmoty, ČR, doprava, tankování, čerpací, stanice, Královéhradecký kraj, Česko, motorová nafta, pohonné látky, Milovice u Hořic, Praha, Trutnov, Březhrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ceny paliv nadále klesají. V hradeckém kraji řidiči tankují za průměrných 45 korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.