Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V centru Náchoda je uzavřená ulice Kladská. Řidiči budou jezdit po objížďce až do června

V Náchodě dnes začalo dopravní omezení v ulici Kladská. Z důvodu rekonstrukce bude silnice uzavřená ve směru do Hronova v úseku mezi okružní křižovatkou Itálie a odbočkou do ulice Anglická. Objízdné trasy jsou značeny a vedou přes Dolní a Horní Radechovou do Červeného Kostelce a dále přes Horní Kostelec a Zbečník do Hronova. Uzavírka potrvá do 13. června 2022.

Obyvatelé Náchoda se ode dneška musí připravit na uzavírku silnice v ulici Kladská v centru města. V rámci investiční akce společnosti Innogy Energo, s.r.o., Teplárna Náchod dojde k optimalizace soustavy centrálního zásobování teplem. Z důvodu rekonstrukce bude silnice uzavřená až do 13. června.

Objízdná trasa pro veškerou dopravu bude vedena z okružní křižovatky „Itálie" po silnici I/14 přes Dolní a Horní Radechovou do Červeného Kostelce, dále po III/567 2 a II/567 přes Horní Kostelec a Zbečník do Hronova zpět na silnici II/303. Ve směru do Náchoda bude doprava vedena jedním pruhem,“ píše na svých webových stránkách město.

Omezení se dotkne taky autobusových linek. Spoje ve směru do Hronova povedou z autobusového nádraží směrem na okružní křižovatku „Itálie", dále po I/14 na okružní křižovatku Čedok a po silnici I/33 směrem na ulici Broumovská. V opačném směru z Hronova do Náchoda bude provoz omezen do jednoho pruhu.

Chodci musí počítat i s uzavírkou chodníku v ulici Kladská po pravé straně v úseku mezi Evangelickou akademii a úřadem práce ve směru od Bělovse. Pro cestu do města budou muset využít chodník na druhé straně komunikace.

Město navíc plánuje od 26. března 2022 úplnou uzavírku stejného úseku, o té bude veřejnost informovat v nebližších dnech. Zástupci města nyní řidiče nabádají ke sledování aktuálního značení, jízda takzvaně po paměti by jim mohla způsobit zbytečné komplikace.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Náchod, uzavírka, Kladská ulice, doprava, objížďka, autobusy, řidič, trasa, rekonstrukce, silnice, Hronov, kruhový objezd, Itálie, Červený Kostelec, Zbečník, Horní Kostelec, innogy Energo, Čedok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Náchoda je uzavřená ulice Kladská. Řidiči budou jezdit po objížďce až do června  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.