Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Řidič dodávky v Rychnově nad Kněžnou srazil chodce. Muž zraněním podlehl

, aktualizováno 3. března 2022, 7:44

K tragické dopravní nehodě došlo včera krátce po jedenácté hodině na silnici druhé třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a obcí Javornice. Řidič bílé dodávky Renault Trafic srazil osmatřicetiletého muže. Ten utrpěl těžké zranění a na místě dopravní nehody zemřel.

„Policisté na místě provedli s řidičem Renaultu dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem, ovšem test na drogy měl pozitivní,“ řekla mluvčí policie Šárka Pižlová. Na výzvu policistů se řidič podrobil lékařskému vyšetření, které je spojené s odběrem krve. V odpoledních hodinách muž kontaktoval redakci Hradecké Drbny a sdělili, že opakované testování na přítomnost drog vyšlo negativně. Dodal také, že chodec pod jeho vůz skočil.

Způsobená škoda na dodávce byla vyčíslena na 30 tisíc korun. Přesné příčiny a okolnosti nehody vyšetřují rychnovští kriminalisté. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky řidič, drogy, nehody, tragická, Rychnov nad Kněžnou, policie, vyšetřování, Renault Trafic, Javornice, Renault, Drbna.cz, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič dodávky v Rychnově nad Kněžnou srazil chodce. Muž zraněním podlehl  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.