Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policie v Hradci pátrala po Spidermanovi a Batmanovi, ztratili se matce cestou do školky

Noční můra každé matky se v reálu odehrála ve čtvrtek ráno v Hradci Králové. Na linku městské policie volala vyděšená žena, že se jí cestou do školky ztratili dva synové ve věku tři a pět let. Hráli si na schovávanou a utekli matce z dohledu. Poznávacím znamením obou kluků bylo oblečení se superhrdiny. Příběh má naštěstí dobrý konec a vyústil jen v pokárání.

Po osmé hodině ranní přijal operační důstojník Městské policie Hradec Králové na lince 156 žádost o pomoc. Na policii obrátila vyděšená žena, která uvedla, že se jí při cestě do školy ztratili dva synové ve věku tři a pět let. Hráli si na schovávanou, ženě zmizeli z dohledu a nemohla je najít.

Poznávacím znamením obou kluků bylo oblečení s obrázky Spidermana a Batmana. Hlídka okamžitě vyrazila na místo. „Po jedenácti minutách na tísňovou linku zavolala paní, která policie oznámila, že  chlapce našla na stezce vedoucí k hradecké fakultní nemocnici,“ uvedla policie na webu.

Chlapci svůj útěk zdůvodnili tím, že se jim nechtělo do školky a chtěli si jít hrát na hřiště do Jiráskových sadů. Obě děti přitom urazily vzdálenost od Moravského Předměstí až k nemocnici. To, že mají určitě super schopnosti tak nelze úplně vyloučit.

Strážníci vyzvedli jejich matku a děti jí předali. Příběh tak skončil dobře, pouze pokáráním a chlapci strážníkům slíbili, že takovou věc už neudělají a maminku budou poslouchat.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký, Hradec Králové, policie, matka, synové, Batman, Spiderman, pátrání, hlídka, telefonát, hřiště, školka, Jiráskovy sady, Spider-Man

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie v Hradci pátrala po Spidermanovi a Batmanovi, ztratili se matce cestou do školky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.