Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Údržba trati zastaví provoz mezi Hradcem Králové a Jaroměří. Cestující budou muset autobusem

Na cestující, kteří pravidelně využívají vlakovou dopravu mezi Hradcem Králové a Jaroměří čeká výluka. Kvůli údržbě trati bude provoz zastaven dvakrát. Poprvé od středy 9. do pátku 11. února. Následně pak ještě od 14. do 18. února. Vlaky nepojedou vždy mezi 8:00 a 14:30.

České dráhy upozorňují, že výluka může mít vliv na návazné spoje. „Některé odjezdy jsou v dřívějších časových polohách, příjezdy jsou naopak v pozdějších časových polohách. Ne vždy je garantován přestup na navazující spoj,“ řekl Tomáš Fiala z hradeckého centra Českých drah. 

Podél uzavřené trati budou jezdit celkem tři autobusové linky. Linky E a J pojedou mezi Hradcem Králové a Jaroměří přímo. Na žádných dalších zastávkách zastavovat nebudou. Každý z nich bude navazovat na spoje koncových stanic. Linka Z pak pojede přes Předměřice nad Labem, Lochenice, Smiřice a Černožice a Semonice. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SukkiIII | Pixabay

Štítky ČD, Jaroměř, Hradec Králové, výluka, autobus, linka, náhradní, doprava, trať, úprava, České dráhy, nádraží, jízdní, řád, Předměřice nad Labem, Lochenice, Smiřice, Černožice, Semonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Údržba trati zastaví provoz mezi Hradcem Králové a Jaroměří. Cestující budou muset autobusem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.