Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilce s nožem ohrožoval obsluhu i hosty v Sedloňově. Policie ho zpacifikovala a skončil na záchytce

Silně podnapilý muž s nožem v ruce ohrožoval v sobotu 15. ledna odpoledne obsluhu a návštěvníky kiosku v obci Sedloňov. Agresivně se choval i k přivolané policejní hlídce. Strážníci museli použít donucovací prostředky a zadržený muž vystřízlivěl až na záchytné stanici, kam byl převezen. Hrozí mu pokuta.

V sobotu 15. ledna odpoledne kolem čtrnácté hodiny přijali policisté z Dobrušky hlášení, že u jednoho z kiosků v obci Sedloňov se pohybuje silně podnapilý muž s nožem v ruce. Podle hlášení obsluhy měl vyhrožovat ostatním hostům a ohrožovat je manipulací se zavíracím nožem.

Hlídka u 32letého muže na místě provedla dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem. Měl v dechu 3,38 promile alkoholu. Opilý muž kladl hlídce odpor a choval se arogantně. „Při přesunu ke služebnímu automobilu se muž stále zastavoval, hrozil způsobením fyzické újmy a policisty urážel. Následně zastavil a začal klást pasivní odpor. Na výzvu s výstrahou, aby zanechal svého protiprávního jednání, nereagoval, proto policisté použili donucovací prostředky hmaty a chvaty a muže omezili na osobní svobodě,“ popsala situaci policejní mluvčí Eliška Majerová.

Policisté následně podnapilého muže eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. V tomto případě se jedná o přestupek proti veřejnému pořádku, za což ve správním řízení hrozí pokuta.

 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Královéhradecký kraj, Dobruška, Sedloňov, policie, opilec, nůž, donucovací prostředky, alkohol, záchytná stanice, pokuta, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilce s nožem ohrožoval obsluhu i hosty v Sedloňově. Policie ho zpacifikovala a skončil na záchytce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.