Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bez hovorů, internetu i placení kartou. Operátoři dnes řešili velký výpadek služeb

, aktualizováno 12. ledna 2022, 14:09

Část České republiky dnes kolem oběda zasáhl velký výpadek operátorů. Většina mobilních telefonů se vůbec nepřihlásila k síti. V některých případech se člověk nedovolal. Drobné komplikace výpadek způsobil například i na odběrném místě v Hradci Králové.

Výpadek se týkal především operátorů O2 a T-Mobile. Potvrzený byl například v Liberci, Jablonci nad Nisou, Špindlerově Mlýně ale i v Hradci Králové. Zde způsobil drobné komplikace ve Fakultní nemocnici Hradec Králové.  

Platba za provedené testy na onemocnění COVID-19 je možná pouze platební kartou. Hotovost pracovníci odběrového místa nepřijímají. Případní zájemci tak museli z odběrového místa na informace, kde v hotovosti zaplatili. Až poté mohli test podstoupit. „Je to běžný postup i ve chvíli, kdy někdo nemá nebo nechce platit kartou. Denně provádíme stovky testů, jen desítky z nich jsou placené,“ řekl Hradecké Drbně mluvčí nemocnice Jakub Sochor.

Ke svým službám se lidé na chytrých telefonech opět dostali až odpoledne. Většina z nich byla obnovena ještě před 14:00.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Vašek | Pixabay | Zdroj mobilenet.cz

Štítky operátor, O2, T-Mobile, výpadek, volání, internet, data, terminál, placení, karta, komplikace, telefon, mobil, ČR, FNHK, Česko, Hradec Králové, O2 Czech Republic, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Jakub Sochor, Liberec, Jablonec nad Nisou, Špindlerův Mlý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez hovorů, internetu i placení kartou. Operátoři dnes řešili velký výpadek služeb  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.