Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Podnapilá žena nechala svého přítele utopit v požární nádrži. Pár dní na to vyhrožovala smrtí dalšímu muži

V hledáčku policie skončila devětačtyřicetiletá žena, která je obviněná hned ze dvou trestných činů. Obviněná je za to, že nechala svého přítele utopit v požární nádrži. O pár dní později pak měla vyhrožovat smrtí jinému muži. Za to ji hrozí až dva roky ve vězení.

„Policie ženě klade za vinu, že nechala svého přítele v jedné požární nádrži v Hradci Králové. Tam oba spadli po předchozí hádce pod vlivem alkoholu. Aniž by mu pomohla, nebo zavolala pomoc, z místa odešla,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Následující den byl třiapadesátiletý muž nalezen v nádrži mrtev.  

O pár dní později měla stejná žena vyhrožovat zabitím jinému muži. V tu dobu ji přivolaní policisté naměřili 3,8 promile alkoholu v dechu. 

Původně byl případ kvalifikován jako zvlášť závažný zločin ublížení na zdraví. „Až soudní pitva prokázala, že bezprostřední příčinou smrti bylo utopení při současném ovlivnění organismu alkoholem bez účasti jiné osoby,“ řekla mluvčí. Pitva prokázala, že utopený muž měl v krvi 3,4 promile alkoholu.  

Obviněná žena se přiznala k neposkytnutí pomoci i dalšímu vyhrožování. Už v minulosti byla několikrát podmíněně i nepodmíněně odsouzena za podobné chování a ublížení na zdraví. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Královéhradeckého kraje

Štítky policie, neposkytnutí, pomoc, vyhrožování, utopený, hasičská, nádrž, Hradec Králové, alkohol, trestný, čin, žena, odsouzená

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podnapilá žena nechala svého přítele utopit v požární nádrži. Pár dní na to vyhrožovala smrtí dalšímu muži  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.