Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Uvolněný náklad zasáhl auto řidičky jedoucí za přívěsem. Situace skončila nehodou a zraněním

Bezpečná vzdálenost je něco, co může řidičům zachránit nejen auto. V řadě případů můžou potřebné metry předejít zranění nebo tragické nehodě. O tom se přesvědčila řidička, která jela mezi Slatinou a Černilovem za přívěsem. Z něho se uvolnil náklad, který zasáhl její auto. Vše skončilo nárazem do přívěsu a lehkým zraněním.

„Řidič osobního vozidla značky Cadillac s přívěsem jedoucí ve směru na Černilov pravděpodobně řádně nezajistil převážený náklad. Za jízdy mu vylétla pěnová deska. Zajel proto ke krajnici a zastavil,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.   

Problém nastal ve chvíli, kdy pěnová deska zasáhla osobní automobil řidičky. Se zakrytým výhledem nestačila včas zareagovat. A ačkoliv se policie ve své zprávě nezmiňovala o nedodržené vzdálenosti, narazila do odstaveného přívěsu.  

„Žena byla s lehkým zraněním záchrannou službou převezena na ošetření,“ dodala mluvčí policie. U obou řidičů byla na místě provedená dechová zkouška, která vyšla negativní. Na osobním autě je škoda 60 tisíc, na přívěsu 10 tisíc korun. Přesnou příčinu nehody policie teprve zjišťuje.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, náklad, upevnění, doprava, Hradecko, policie, bezpečná, vzdálenost, silnice, náraz, uvolnění, přívěs, úraz, Slatina, Cadillac, Černilov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uvolněný náklad zasáhl auto řidičky jedoucí za přívěsem. Situace skončila nehodou a zraněním  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.