Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

MHD v Hradci Králové o Dušičkách posílí. Hřbitovy rozšíří otevírací dobu

Dopravní podnik města Hradce Králové v souvislosti s Dušičkami posílí dopravu na dva největší hřbitovy ve městě v Kuklenách a v Malšovicích. Městské technické služby také do 2. listopadu prodlouží otevírací dobu na šesti hradeckých hřbitovech o tři hodiny až do 20:00. Uvedly to dopravní podnik a technické služby.

Dopravní podnik na lince číslo 3 do Kuklen nasadí v sobotu a v neděli kloubová vozidla. Linka číslo 9 do Malšovic bude v sobotu, v neděli a v úterý na Den památky zesnulých v době od 08:00 do 19:00 zajíždět všemi spoji až na zastávku Lesní hřbitov. I na této lince budou jezdit jen kloubové vozy.

Obvyklá otevírací doba na hradeckých hřbitovech je v období od 1. října do konce března od 08:00 do 17:00. Od úterý 23. října do úterý 2. listopadu je otevírací doba prodloužena do 20:00. Kancelář správy hřbitovů v Kuklenách bude mimořádně otevřena i v sobotu 30. října, a to od 08:00 do 12:00.

Dopravní podnik současně upozornil, že kvůli rekonstrukce Hlavní ulice na Novém Hradci Králové budou od 1. listopadu do 17. prosince všechny spoje linky číslo 1 končit na zastávce Nový Hradec Králové. Nebudou tedy pokračovat na další tři zastávky v části Kluky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DPMHK

Štítky ČR, MHD, víra, pohřebnictví, Dušičky, Hradec Králové, hřbitov, dopravní společnost, Kukleny, Malšovice, Nový Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MHD v Hradci Králové o Dušičkách posílí. Hřbitovy rozšíří otevírací dobu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.