Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Čeká nás slunečný víkend. Teploty vystoupají až k 25 stupňům

Ačkoliv byla první polovina tohoto pracovního týdne spíš pod mrakem, s návratem dětí do škol se počasí mírně zlepšilo. Velice slibnou předpověď nabízejí meteorologové na víkend. Bez přeháněk bychom měli naměřit až 25 stupňů Celsia.

Příjemné víkendové počasí dorazí do Královéhradeckého kraje už dnes. Podle aktuální předpovědi bude přes den skoro jasno až polojasno a nejvyšší denní teploty vystoupají mezi 20 až 23 stupňů Celsia. V Krkonoších a Orlických horách se budou pohybovat kolem 14 až 17 stupňů.  

Meteorologové však slibují, že o víkendu bude ještě lépe. V sobotu ráno sice se objeví nízká oblačnost a mlhy, ale odpoledne má být převážně jasno nebo skoro jasno. Maxima se následně dostanou k 25 stupňům. Ostatně podobné počasí nabídne i neděle. Zde se budou nejvyšší teploty pohybovat na dnešních 20 až 24 stupních Celsia.  

Velice slušné počasí nabídne i následující týden. Během pondělí a úterý naměříme s jasnou oblohou kolem 20 stupňů. V polovině týdne se má začít oteplovat. Podle meteorologů by se mohla průměrná denní teplota pohybovat nad hranicí 25 stupňů. V sobotu bychom mohli naměřit dokonce 28 stupňů. 

Ohodnoť článek

Foto Tim Hill | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, září, slunečno, teploty, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás slunečný víkend. Teploty vystoupají až k 25 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.