Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Dealer napadl a zbil několik lidí. Za jedním si došel do chodby rodinného domu

Policii se podařilo zatknout jednatřicetiletého muže, který během neděle přepadl a zbil několik lidí v Trutnově. Některým se snažil nabízet drogy. Za svojí první obětí vyrazil na chodbu rodinného domu. Agresor byl v podmínce a několikrát stíhán za podobné chování.

První incident se stal v Nádražní ulici. Na nábřeží potkal dvojici, které začal nabízet drogy. Když neuspěl, začal být agresivní. „Poškozeným řekl, že má nůž a že ho použije,“ řekla mluvčí policie Šárka Pižlová. Ze strachu mu lidé dali stokorunu. Sám si pak strhl řetízek z krku ženy a muže udeřil pěstí.  

Další konflikt vyvolal v jedné z místních restaurací. Obsluha mu odmítla nalít další alkohol, a to ho vytočilo. Personálu se zastalo několik hostů. „Trojici těchto lidí následně pronásledoval. U branky jejich domu jednoho z nich udeřil pěstí. Za posledním přeskočil uzamykatelnou branku a vnikl do chodby. Tam mu zlomil nos,“ řekla mluvčí.  

Policii jeho vypátrání netrvalo příliš dlouho. Za hodinu seděl spoutaný na policejní služebně. Tam se přišlo na to, že byl už sedmkrát odsouzen za podobné chování. Letos v dubnu dokonce skončil s podmínečným trestem na tři roky. Nakonec tak skončil ve věznici v Hradci Králové.  

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kawamaru | Pixabay

Štítky policie, Trutnov, dealer, drogy, napadení, nos, vloupání, restaurace, podmínka, trest, vězenice, chodba, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealer napadl a zbil několik lidí. Za jedním si došel do chodby rodinného domu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.