Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hradec Králové jede do Znojma. Obhájí si sérii výher přípravných zápasů?

Začátkem srpna začala série přípravných zápasů před hlavní hokejovou sezónou. Ačkoliv Hradec Králové po prvním zápasu s Kolínem dojem neudělal, svou chybu vzápětí napravil. Další tři zápasy hradečtí uhráli a dnes budou svůj hattrick obhajovat ve Znojmě.

Pro hráče Mountfieldu jde o čtvrtý zápas. Na led Znojma nastoupí dnes od 17:00. První zápas s Kolínem Hradec Králové prohrál 2:1. Všechny následující pak zatím vyhrál 6:0; 2:4 a 6:4.  

Velkým překvapením série je slovenský Patrik Lamper. Ve čtyřech zápasech zaznamenal dvě přesné trefy. V zápasu s Karlovými Vary dokonce rozhodl o výhře. „Jsem za to rád, že můžu takto pomoct. Snažím se hrát svoji hru. Ty góly a body jsou pochopitelně příjemným bonusem,“ řekl po posledním zápasu s rakouským Štýrským Hradcem Lamper. 

Pro Hradec Králové končí přípravná část 2. září. Do nejvyšší soutěže naskočí Mountfield v zápasu na ledě Liberce 10. září. Právě hráči Bílých Tygrů v minulé sezóně cestu Hradce Králové zastavili. Ve čtvrtfinále hradečtí prohráli 4:0. Liberec se nakonec dostal až do finále, kde ho přetlačil Třinec a vyhrál 4:1. 

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Souček

Štítky hokej, příprava, zápas, Znojmo, sezóna, Hradec Králové, Mountfield, sport, Mountfield Hradec Králové, Orli Znojmo, TJ SC Kolín, Bílí Tygři Liberec, Patrik Lamper, HC Energie Karlovy Vary, HC Oceláři Třinec, Štýrský Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové jede do Znojma. Obhájí si sérii výher přípravných zápasů?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.