Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Při dopravní nehodě na Trutnovsku zemřel řidič osobního auta

Při dopravní nehodě v Bílé Třemešné na Trutnovsku v sobotu odpoledne zemřel řidič osobního vozidla. Pětatřicetiletý muž plynule přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím traktorem s naloženým přívěsem. Nehoda se stala na silnici druhé třídy číslo 325. Silnice byla v místě nehody uzavřena.

"Řidič osobního vozidla na místě nehody zemřel a byla u něho nařízena soudní pitva. Provedená dechová zkouška s řidičem traktoru vyloučila požití alkoholu před jízdou," uvedla mluvčí krajské policie v Hradci Králové Šárka Pižlová. Vlivem nárazu traktor sjel z komunikace do přilehlé zahrady, kde se část nákladu vysypala. Traktor vezl obilí. Řidiči traktoru se nic nestalo.

V Královéhradeckém kraji jde za poslední dva dny o druhou tragickou nehodu. V pátek v 18:30 se na hlavní silnici mezi obcemi Jičíněves a Staré Místo na Jičínsku střetl motocykl s traktorem s přívěsem, který na silnici vyjížděl z vedlejší pozemní komunikace. Třicetiletý řidič motocyklu i jeho dvacetiletá spolujezdkyně na místě zemřeli. Příčiny a okolnosti obou dopravních nehod policisté vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, automobilová, úmrtí, Trutnovsko, dopravní nehoda, okres Trutnov, traktor, Bílá Třemešná, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Jičíněves, Staré Místo, okres Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dopravní nehodě na Trutnovsku zemřel řidič osobního auta  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.