Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Tento týden nabídne příjemné letní počasí. Tropy však neočekávejme

V minulém týdnu počasí v Královéhradeckém kraji připomínalo spíše listopad. Mírné zlepšení přišlo během víkendu. Svoji kondici by si mělo udržet i v následujícím týdnu. Bude sice převážně jasno nebo polojasno, teploty nad 30 stupňů už ale lidé očekávat nemohou.

odle současné předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu se budou průměrné teploty tohoto týdne pohybovat na hranici 25 stupňů Celsia. Prognóza zároveň slibuje převážně polojasnou nebo skoro jasnou oblohu.  

Pravděpodobně nejhorší den čeká Královéhradecký kraj zítra. Z počátku bude sice skoro jasno až polojasno, odpoledne už ale bude oblačnosti o něco více. V druhé polovině dne se mohou přidat i dešťové přeháňky a ojediněle také bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat kolem 25 stupňů Celsia.  

ČTĚTE TAKÉ: Voda ke koupání je v Hradeckém kraji v pořádku. Na některých místech se kvalita zlepšila 

Nejvyšší teploty mají být až závěrem týdne. V pátek budeme podle meteorologů měřit jen něco málo pod hranicí tropické třicítky. Dlouhodobá předpověď však slibuje i mírné zhoršení, které má dorazit příští víkend. Opět se přidají přeháňky, bouřky a teploty klesnou na průměrných 24 stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Mircea Ploscar | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, týden, léto, teplota, přeháňky, ČHMU, prázdniny, srpen, meteorolog, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden nabídne příjemné letní počasí. Tropy však neočekávejme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.