Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tisíce fanoušků si rezervovalo část nového fotbalového stadionu. Za peníze se vybaví síň slávy

Už několik měsíců je v Hradci Králové vyhlášená takzvaná akce „VOTROCI SOBĚ“. V rámci ní si 18 tisíc fanoušků rezervovalo 900 pomyslných čtverců na trávníku nového fotbalového stadionu. Benefiční akce má podpořit stavbu nové sportovní arény. Za vybrané peníze klub vybaví síň slávy.

Kompletní podmínky akce „VOTROCI SOBĚ“ najdou fanoušci na stránkách FC Hradec Králové nebo na tomto odkazu

„Nyní přichází chvíle, kdy můžou zaregistrovaní podporovatelé proměnit své rezervace na skutečnou podporu. A už je jasné, že výtěžek akce pomůže v novém domově Votroků vybavit síň slávy,“ řekl mluvčí klubu Michal Petrák.

V posledních několika týdnech bylo možné rezervovat si pomyslnou část nového trávníku na stadionu v Malšovicích. Své rezervace prováděli jak jednotlivci, skupiny fanoušků, společnosti i sportovní kluby z širokého okolí. Principem bylo získat peníze na podporu a přípravu nového fotbalového stadionu. Rezervací se fanoušci zavázali přispět klubu předem danou částku. 

„Už jen tímto množstvím podporovatelů akce bezpochyby přispěla k tomu, že se od vyhlášení v prosinci 2019 jednání o stavbě stadionu dostala do cílové rovinky,“ řekl mluvčí klubu. V původních podmínkách akce bylo stanoveno, že pokud se předání stavby neuskuteční do 30. června, rezervace zaniknout. Nakonec se organizátoři rozhodli s akcí pokračovat.

Jak se zapojit? 

Kdokoliv si může rezervovat pomyslný metr čtvereční nového fotbalového stadionu. Svou rezervaci fanoušek zvolí podle toho, kolik chce klubu přispět. Například metr čtvereční hrací plochy stojí dva tisíce korun. Za stejný rozměr v pokutovém území lidé platí 3,5 tisíce. Jeden rohový metr stojí pět tisíc, čtverec v brankovišti dokonce deset tisíc korun.  

„Nadále platí i to, že získáte certifikát patrona a bonus v podobě rezervace místa na západní tribuně,“ dodal mluvčí. Seznam všech přispěvatelů bude zveřejněn před vchodem do síně slávy.

Pokud chtějí fanoušci svoji rezervaci dotáhnout do dokonce, je třeba kontaktovat fotbalový klub na votrocisobe@fchk.cz. Na tento e-mail je třeba poslat jméno, adresu, datum narození a případně i IČO. Klub obratem pošle darovací službu, podle které bude možné platbu převést. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky FC Hradec Králové, fotbal, Hradec Králové, stadion, síň slávy, čtverec, trávník, rezervace, podpora, peníze, pravidla, Votroci, fanoušci, fotbalový stadion, Michal Petrák, Malšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tisíce fanoušků si rezervovalo část nového fotbalového stadionu. Za peníze se vybaví síň slávy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.