Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Těhotná žena v centru Hradce Králové nadýchala 2,8 promile. Hlídala malého chlapce

Městská policie Hradec Králové řešila podnapilou těhotnou ženu v centru Hradce Králové. Hlídání malého chlapce si zpříjemnila tvrdým alkoholem. Po příjezdu strážníků na místo žena nemohla chodit. Dechová zkouška ukázala výsledek 2,86 promile alkoholu v dechu.

„Její šestiletý syn byl tak unavený, že usínal ve stoje, a proto ho strážníci usadili do pohodlí služebního vozidla, kde po krátké chvíli usnul,“ říká mluvčí strážníků Eva Kněžourová. Opilá matka přiznala, že je v sedmém měsíci těhotenství. Svoje tvrzení se o pár minut později snažila vzít zpět. Situace vygradovala v to, že se žena policistům začala nabízet. 

Celý případ skončil u státní policie. Žena se nechala vyšetřit zdravotníky a její syn byl předán do péče strýci a bratrovi. Celou záležitostí se bude také zabývat sociálka.  

Alkoholem posilněný chlapec napadl přítelkyni 

Tím však práce městských strážníků neskončila. Policisté měli k řešení i nezletilého chlapce, který nadýchal 2,4 promile alkoholu. Ten se po čtvrté hodině ráno pohádal se svou přítelkyní a fyzicky jí napadl.  

„Mladík se za přítomnosti hlídky zklidnil. Protože byl značně opilý a nebylo mu 18 let, vyzvali ho strážníci k předání telefonického kontaktu na rodiče,“ řekla mluvčí. Mladík si však telefonní číslo nepamatoval a telefon měl vybitý. I proto nakonec skončil na pohotovosti v Hradci Králové, kde se podařilo kontakt na jeho rodiče získat. Přímo v nemocnici si ho vyzvedli.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky policie, Hradec Králové, strážník, žena, matka, těhotná, opilost, alkohol, syn, péče, sociální, přestupek, těhotenství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těhotná žena v centru Hradce Králové nadýchala 2,8 promile. Hlídala malého chlapce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.