Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladík oslavoval konec školního roku. Opil se zkolaboval na hradecké zastávce MHD

Konec školního roku oslavil každý po svém. Někoho vzali rodiče do cukrárny nebo do kina. Starší studenti si zašli na pivo a ve většině případů to dopadlo bez komplikací. Takové štěstí neměl mladík, který to s alkoholem přehnal natolik, že skončil v hradecké nemocnici.

„Městská policie byla upozorněna na mladíka, válejícího se na autobusové zastávce. Oznamovatel měl obavy o jeho zdraví, a proto poprosil městskou policii o asistenci,“ řekla mluvčí hradeckých strážníků Eva Kněžourová.  

Mladík byl v takovém stavu, že nebyl schopný komunikace ani pohybu. Pozvracený a zraněný ležel na zemi. Měl odřená kolena a poraněný obličej. Strážníkům nebyl schopný říct své jméno ani adresu. Jeho stav neumožnil provést ani dechovou zkoušku. Jeho jméno se policisté dozvěděli až z vysvědčení, které měl u sebe.  

„Vzhledem ke značné opilosti a věku, byla na místo přivolána záchranná služba,“ dodala Kněžourová. Zdravotníci nakonec rozhodli, že mladíka převezou do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Z nemocnice se podařilo zjistit kontakt na rodiče. Městská policie je o incidentu informovala.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Free-Photos | Pixabay

Štítky policie, oslava, vysvědčení, alkohol, mladík, Hradec Králové, nemocnice, zranění, opilost, obecní policie, Fakultní nemocnice Hradec Králové, školní rok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík oslavoval konec školního roku. Opil se zkolaboval na hradecké zastávce MHD  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.