Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Motorkář na drogách srazil srnu. Při nehodě zemřela jeho spolujezdkyně

Pod vlivem drog a se zákazem řízení sedl na motorku. Teď je obviněný z usmrcení z nedbalosti. Podle policie měl pětatřicetiletý motorkář na Náchodsku srazit srnu. Při nehodě se vážně zranil. Jeho devětadvacetiletá spolujezdkyně zemřela.

„Na místo okamžitě vyrazily všechny složky IZS,“ potvrdila mluvčí policie Lucie Konečná. Řidiče ve vážném stavu transportoval do nemocnice vrtulník, jeho spolujezdkyně byla mrtvá na místě.  

Ještě na místě policie zjistila, že byl řidič pod vlivem drog. Proto mu byl odebrán vzorek krve. Z něho bude zjištěno o jaké návykové látky se jednalo. Od roku 2017 má navíc motorkář vyslovený zákaz řízení.  

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin usmrcení z nedbalosti s přečinem maření výkonu úředního rozhodnutí za což muži hrozí až šest let vězení,“ dodala Konečná. Přesnou příčinu a okolnosti nehody v současnosti vyšetřují policisté z Náchoda. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky motorkář, nehoda, srna, Náchodsko, obvinění, zranění, smrt, spolujezdkyně, drogy, tragédie, policie, havárie, okres Náchod, Lucie Konečná, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář na drogách srazil srnu. Při nehodě zemřela jeho spolujezdkyně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.