Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nezvládl předjíždění a ve vysoké rychlosti narazil do skály. Nehodu zachytila palubní kamera

Pravotočivá zatáčka na silnici první třídy v obci Suchovršice na Trutnovsku se stala osudnou jednatřicetiletému řidiči modrého BMW. V ní se pokusil předjet jiné osobní vozidlo. Manévr však nezvládl a se svým vozem narazil do skály na levé straně silnice. Celou nehodu natočila autokamera náhodného svědka.

„Před sebou neměl dostatečný rozhled a současně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla,“ popsala chování řidiče mluvčí policie Iva Kormošová. Během předjíždění dostal řidič smyk, auto přetočil o 180 stupňů a narazil do skalní stěny vedle silnice. Do předjížděného vozu Honda při manévru nenarazil.  

Policie u řidiče provedla dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. Ta vyšla s negativním výsledkem. Celkovou škodu odhadli policisté na 80 tisíc korun. Dopravní nehodu bude řešit správní orgán. Ten může řidiči uložit až desetitisícovou pokutu a zákaz řízení na jeden rok. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Trutnovsko, doprava, nehoda, video, skála, BMW, nebezpečné, trest, policie, silnice, okres Trutnov, Suchovršice, Honda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Kohn

Klasika, diagnóza BMW :-)

Úterý, 22. června 2021, 14:36Odpovědět

Nezvládl předjíždění a ve vysoké rychlosti narazil do skály. Nehodu zachytila palubní kamera  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.