Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Policie pátrala po muži z Trutnovska. Po lékařské prohlídce odešel z domova

, aktualizováno 22. června 2021, 19:53

Policie pátrala po čtyřiatřicetiletém muži z Lánova na Trutnovsku. Ten odešel z domova ve středu poté, co absolvoval lékařské vyšetření. Doma nechal svůj mobilní telefon i klíče od bytu. Podle rodiny mohl muž odejít kvůli nařízené hospitalizaci v nemocnici. Muže se podařilo v pořádku najít.

Původní zpráva:

„Policisté prověřili zdravotnická zařízení, jeho příbuzné a známé, okolí jeho bydliště i místa, která rád navštěvoval,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Policie se domnívá, že by mu mohlo jít o život. Prosí proto veřejnost o informace, které pomůžou s jeho vypátráním. Muž je zhruba 170 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má na krátko střižené hnědé vlasy a plnovous. Zvláštním poznávacím znamením může být jeho chůze při které kulhá.  

„Kdo si muže všiml, nebo by mohl podat o něm jakoukoliv informaci, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu,“ dodala mluvčí policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Milan, Trutnovsko, Královéhradecký, kraj, veřejnost, pomoc, foto, popis, okres Trutnov, Lánov, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po muži z Trutnovska. Po lékařské prohlídce odešel z domova  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.