Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidička na Trutnovsku narazila do stromu, na místě zasahoval vrtulník

Mezi Kuksem a Choustníkovým Hradištěm včera narazilo osobní auto Jaguar do stromu, následně se převrátilo přes střechu a narazilo do dalšího stromu. Řidičku, která v autě cestovala se svým psem, museli vyprostit hasiči. Ženu pak transportoval vrtulník do nemocnice.

Na Trutnovsku mezi Kuksem a Choustníkovým Hradištěm včera odpoledne bouralo osobní auto, devětapadesátiletá řidička podle policistů nejspíš nepřizpůsobila rychlost svého Jaguaru. Ten vlivem silného bočního větru vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Auto se následně převrátilo přes střechu a narazilo do dalšího stromu.

„Ve voze zůstala zaklíněná žena spolu se psem. Na místo spěchali profesionální hasiči ze stanic Dvůr Králové nad Labem a Jaroměř. Aby řidičku hasiči vyprostili, museli použít hydraulického zařízení,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Ženu pak hasiči předali do péče zdravotnické záchranné služby, pro vytaženého psa si přijel příbuzný majitelky. Na místě spolupracovaly všechny složky IZS, přiletěl také vrtulník, který řidičku transportoval do Fakultní nemocnice Hradec Králové.

„Na vozidle vznikla hmotná škoda ve výši zhruba 700 tisíc korun. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů,“ dodává policejní mluvčí Lucie Konečná.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KHK

Štítky nehoda, policie, hasiči, vrtulník, Choustníkovo Hradiště, Kuks, strom, okres Trutnov, Jaguar Cars, pes, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Lucie Konečná, Dvůr Králové nad Labem, Jaroměř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Tureček

700000kč to je nějak málo ,ne?

Úterý, 6. dubna 2021, 17:40Odpovědět

Řidička na Trutnovsku narazila do stromu, na místě zasahoval vrtulník  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.