Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté pátrají po patnáctileté Martině Králové z Trutnovska

Policisté z územního odboru Praha venkov-JIH pátrají už od 29. srpna po mladistvé Martině Králové z Trutnovska. Přijali oznámení o jejím pohřešování. Kdokoliv by ji mohl spatřit, může zavolat na tísňovou linku 158.

Martině Králové je patnáct let, měří přibližně 168 cm a je vysoké hubené postavy. Má modré oči, středně dlouhé rovné hnědé vlasy česané na pěšinku vpravo a v pravém spodním víčku má pihu.

Mohla by se pohybovat ve společnosti dvaatřicetiletého muže v bílém osobním vozidle VW Bora, především po území hlavního města Prahy, Středočeského, Jihočeského a Královéhradeckého kraje.

Jakékoliv informace o tom, kde by se dívka mohla pohybovat, uvítají policisté na tísňové lince 158 nebo se s informacemi můžete obrátit na kteroukoliv služebnu Policie České republiky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Trutnovsko, Martina Králová, okres Trutnov, Praha, Policie České republiky, Středočeský kraj, Jihočeský kraj, Volkswagen Bora, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po patnáctileté Martině Králové z Trutnovska  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.