Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Policisté hledají svědky nehody. Auto měl poškodit uvolněný žebřík z jiného vozu

Trutnovští policisté od soboty vyšetřují nehodu, ke které došlo v Krkonošské ulici v Trutnově. Podle nich tam neznámý předmět poškodil Škodu Fabia. Policisté žádají svědky, kteří nehodu viděli, ať se jim ozvou.

Nehoda se stala na silnici 14 mezi čerpací stanicí Robin Oil a Tescem. „Podle zjištěných skutečností se tu měl z doposud nezjištěného vozidla uvolnit prozatím neznámý předmět a ten následně poškodit přední část projíždějícího vozidla Škoda Fabia. Dle řidiče poškozeného vozidla se jednalo o žebřík,“ uvedl mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Policejní pátrání

V souvislosti s šetřením dopravní nehody policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k události, aby se obrátili na tísňovou linku 158 či přímo na telefonní číslo 974539250 nebo se dostavili osobně na jakoukoliv služebnu policie. Stejným způsobem může policisty kontaktovat i řidič neznámého vozidla.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky auto, Trutnov, nehoda, policie, havárie, Škoda Fabia, Tesco

FOTO: Policisté hledají svědky nehody. Auto měl poškodit uvolněný žebřík z jiného vozu  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.