Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvorská zoo nabídne vánočně vyzdobený areál, prodlouží otevírací dobu

Safari Park Dvůr Králové nad Labem na Trutnovsku nabídne do 1. ledna návštěvníkům při tradiční akci Vánoční zoo areál vyzdobený desítkami tisíc světel. V zoo budou desítky svítících dekorací ve tvaru zvířat či zlatě svítící obří vánoční baobab.

Zhruba třetina dekorací bude nová, přibyly například svítící siluety nosorožců. "Vánoční zoo každoročně navštěvují tisíce lidí," řekl mluvčí zoo Michal Šťastný. Otevírací dobu pokladen zoo do Nového roku prodlouží o dvě hodiny do 18:00. Výjimkami budou 24. a 31. prosinec, kdy se pokladny uzavřou ve 14:00. Návštěvníci se ale v zoo mohou zdržet i déle, areál totiž mohou kdykoli opustit turnikety. Nejkrásnější atmosféra je v zoo po setmění.

Otevřené budou v klasické části zoo vnitřní pavilony. Mezi hlavní lákadla zoo patří tučňáci brýloví v průchozím výběhu, nosorožci, žirafy, sloni, šelmy či hrošíci. Areál safari, kde jezdí lidé mezi zvířaty v autech, je od podzimu do jara uzavřený.

Dvorská zoo se specializuje na Afriku a je nejnavštěvovanějším turistickým cílem východních Čech. Letos by mohla vytvořit nový návštěvnický rekord. Loni návštěvnost zoo vzrostla meziročně o 23 procent na dosud nejvyšších 669.432 lidí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Safari park Dvůr Králové

Štítky ČR, příroda, zábava, zoo, Dvůr Králové nad Labem, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvorská zoo nabídne vánočně vyzdobený areál, prodlouží otevírací dobu  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.