Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena na Rychnovsku si nenechala líbit násilí, svého druha zabila

Policisté v pátek večer vyrazili do Solnice na Rychnovsku, kde mělo dojít ke konfliktu mezi partnery. Na místě našli muže s bodným zraněním bez známek života. Ze zabití po řadě výslechů obvinili jeho družku, která muže bodla potom, co k ní byl násilnický.

„V přízemí domu policisté nalezli čtyřiačtyřicetiletého muže s bodným poraněním bez známek života, kterému již nemohl pomoci ani přivolaný lékař,“ informovala policejní mluvčí Eva Prachařová o výsledku pátečního výjezdu.

V domě se nacházeli ještě další lidé, kteří však byli pod značným vlivem alkoholu. Nejprve tedy nebylo jasné, jak k tragické události došlo a zda někdo nese na mužově smrti podíl.  

„V uplynulých hodinách, po provedených výsleších a získání dalších informací, policisté obvinili osmadvacetiletou ženu, která s mužem žila ve společné domácnosti a která podle výsledku dosavadního šetření měla poškozeného bodnout po jeho předchozím násilném jednání vůči ní,“ uvádí mluvčí s tím, že s největší pravděpodobností se tak násilí stalo osudným samotnému agresorovi.

„Kriminalisté proti ženě zahájili trestní stíhání pro zločin zabití, obviněná s policisty spolupracuje a bude nadále vyšetřována na svobodě,“ dodává Eva Prachařová.

Policisté případ nadále vyšetřují, byla nařízena soudní pitva. Ženě nyní hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, smrt, násilí, alkohol, Solnice, nůž, okres Rychnov nad Kněžnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na Rychnovsku si nenechala líbit násilí, svého druha zabila  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.