Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté kontrolovali nalévání alkoholu mladistvým. Ve všech barech došlo k porušení zákona

Nalévání alkoholu dětem a mladistvým pod 18 let, kouření, drogy a hazard, to bylo téma víkendových kontrol v rámci letošní celostátní akce HAD neboli „Hazard, alkohol, drogy“, které na Náchodsku uskutečnili policisté společně s pracovníky České obchodní inspekce, Krajské hygienické stanice a Celní správy. 

V pátek 8. listopadu 2019 a v sobotu 9. listopadu 2019 se policejní hlídky v podvečerních až pozdních večerních hodinách vypravily do několika restauračních zařízení přímo v Náchodě. První překročení zákonů policisté zaznamenali už o půl šesté večer, kdy po vkročení do jednoho z místních barů uvnitř přistihli návštěvníky s cigaretou.

O půl desáté večer pak situace ještě zhoustla, ten stejný bar hostil kuřáků hned sedm a navíc i tři návštěvnice ve věku 16 a 17 pod vlivem alkoholu. A ani v dalších kontrolovaných restauračních zařízeních si nevedli o moc lépe.

Policisté společně s kontrolory prošli celkem 6 podniků, přičemž ve všech shledali porušení právních norem. Přitom přistihli 5 mladistvých a jednu nezletilou osobu pod vlivem alkoholu a 8 osob nerespektujících zákaz kouření.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto pixabay.com | Zdroj KŘP Královehradeckého kraje

Štítky alkohol, nezletilí, policie, kontrola, Náchodsko, Krajská hygienická stanice, Česká obchodní inspekce, Celní správa České republiky, okres Náchod, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté kontrolovali nalévání alkoholu mladistvým. Ve všech barech došlo k porušení zákona  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.