Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie hledá muže, který měl u základní školy ukazovat dětem své intimní partie

Od minulého týdne řeší policie obnažování muže poblíž základní školy v Novém Městě nad Metují na Náchodsku. Celkem třikrát měl dětem, jdoucím ze školy, ukazovat své intimní partie. Děti nijak nekontaktoval, ani na ně nemluvil.

„Vždy se prý muž, který stál poblíž stromu tvářil, jako že vykonává potřebu, pak se obrátil k dětem s obnaženými intimními partiemi. Nijak děti nekontaktoval ani na ně nemluvil,“ uvedla mluvčí policie Eva Prachařová.

Podle popisu by se mělo jednat o staršího muže mezi 50 a 60 lety, s vráskami a šedivými vlasy, s čepicí, snad golfovou nebo tzv. bekovkou.

„Policisté učinili opatření, zaměřujeme se na okolí školy, posílili jsme hlídky a zintenzívněli v těchto místech hlídkovou činnost. Samozřejmě také úzce spolupracujeme s městskou policií a školou. Věc prošetřujeme jako podezření z trestného činu výtržnictví,“ dodala Prachařová.

Policii se podařilo sestavit identikit podeželého muže. „Žádáme veřejnost, která by muže poznala, nebo si někoho podobného na sídlišti Malecí povšimla, aby ihned informovala policii na lince 158 nebo jakéhokoli policistu,“ doplnila mluvčí.

Podezřelý muž je prý ve skutečnosti zřejmě starší než vypadá na kresbě.

Autoři

Štítky Policie ČR, muž, obnažování, škola, výtržnictví, policie, okres Náchod, Nové Město nad Metují, základní škola

Policie hledá muže, který měl u základní školy ukazovat dětem své intimní partie  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.