Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

V Jaroměři se vyřádila pětičlenná parta nezletilých sprejerů

Sprejeři svým uměním označili betonovou zídku v Jaroměři u Labe. Případ pro místní policisty. Ti na místě činu přistihli nejdříve nezletilého mladíky, potom dopadli další členy party.

Strážníky Městské policie Jaroměř byl nejdříve přistižen nezletilý mladík, a o chvíli později se na místo vrátil i jeho kamarád. Následně se k činu doznali i další mladíci a jaroměřští policisté tak nakonec šetřili pět nezletilých osob.

První obrazec připomínal číslovku "24" o velikosti 25 x 22 cm, druhý obrazec připomínal písmena "SH" o velikosti 70 x 77 cm, třetí obrazec připomínal písmena "SPJK" o velikosti 42 x 28 cm, čtvrtý obrazec připomínal písmena "SCH!" o velikosti 180 x 78 cm a pátý obrazec připomínal písmena "SRO" o velikosti 175 x 140 cm.  Tyto obrazce nasprejovali sprejem růžové, stříbrné a černé barvy.

Případ je prošetřován jako podezření z přečinu poškození cizí věci. Jelikož se však jedná o nezletilé pachatele, bude poznatek předán sociálním pracovnicím, aby s dětmi, respektive s rodinami dále pracovaly.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky sprejer, Jaroměř, policie, PČR, zídka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jaroměři se vyřádila pětičlenná parta nezletilých sprejerů  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.