Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Při dopravní nehodě u Nového Města nad Metují zahynul devatenáctiletý řidič

Tragická dopravní nehoda se stala na silnici první třídy číslo 14 v obci Šonov nedaleko Nového Města nad Metují. Za volantem seděl teprve devatenáctiletý řidič, který na místě zraněním podlehl. Podle prvotního vyšetřování pravděpodobně nezvládl své auto.

„Podle prvotních informací k dopravní nehodě došlo zřejmě tak, že řidič dostal na mokré vozovce po projetí pravotočivé zatáčky smyk a s vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do dvou vzrostlých stromů,“ popisuje okolnosti nehody na webu policie mluvčí Lucie Konečná.  

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému, řidiči však nebylo pomoci. Nařízena bude soudní pitva. I ta policistům pomůže objasnit, co přesně se na silnici stalo. Případem se nadále zabývají náchodští policisté.  

„Policisté žádají případné svědky, kteří v danou dobu místem projížděli a mají ve svých vozidlech záznamové zařízení, nechť se obrátí na bezplatnou telefonní linku 158,“ uzavírá mluvčí.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Nové Město nad Metují, Šonov, dopravní nehoda, tragická, tragédie, smrt, zranění, smyk, doprava, policie, hasiči, krimi, mladík, řidič, pitva, vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dopravní nehodě u Nového Města nad Metují zahynul devatenáctiletý řidič  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.