Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Osmnáctiletý mladík se řítil Jaroměří rychlostí 200 km/h, pak si vymyslel, že mu ukradli auto

Jaroměří se směrem na Náchod řítil Volkswagen Golf rychlostí až 200 kilometrů za hodinu, auto se snažilo ujet městské policii. Nakonec policisté našli auto odstavené u České Skalice. Osmnáctiletý mladík, který vůz řídil, následně vyrukoval s historkou, že mu auto někdo ukradl.

Nebezpečně se řítící auto městem nahlásila Městská policie Jaroměř, řidič na výzvy strážníků k zastavení totiž nereagoval, a tak se do akce zapojila i státní policie. Řidič Volkswagenu Golf ujížděl směrem na Náchod.

„Následně ihned vyrazila hlídka obvodního oddělení Česká Skalice na křižovatku ulice Zelená v České Skalici se silnicí I/33, kde čekala na průjezd vozidla. Odstavený prázdný automobil o pár desítek minut později nalezl policejní psovod na postranní cestě u České Skalice,“ popsala policejní mluvčí Eliška Majerová.

Zhruba o dvacet minut později policejní operační důstojník přijal oznámení, že měl právě toto auto osmnáctiletému mladíkovi někdo ukrást. Brzy však vyšlo najevo, že celá historka o odcizeném vozidle je smyšlená. „Jelikož mladík nebyl držitelem příslušného řidičského oprávnění, rozhodl se prý „raději“ hlídce strážníků ujet a policii nahlásit krádež,“ dodává mluvčí.

Osmnáctiletý neřidič nyní čelí hned několika podezřením ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Jaroměř

Štítky rychlost, policie, Jaroměř, Česká Skalice, pronásledování, Volkswagen Golf, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý mladík se řítil Jaroměří rychlostí 200 km/h, pak si vymyslel, že mu ukradli auto  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.