Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Poslední den roku stál muže málem život. Ve vysoké rychlosti svoje auto doslova sešrotoval, s vážným zraněním skončil v nemocnici

, aktualizováno 1. ledna 2020, 10:00

Včera krátce po půlnoci vyjela hlídka dopravních policistů do obce Lužany, kde na silnici II. třídy došlo k vážné dopravní nehodě. 

Dvaadvacetiletý řidič osobního automobilu Škoda Felicia jel ve směru jízdy od obce Choteč na kemp Lužany. Na volném úseku vozovky při projíždění pravotočivé zatáčky, vyjel mimo komunikaci. Během smyku, který se snažil vyrovnat, přejel vyvýšenou betonovou podezdívku s dřevěným oplocením.

Následně byl odražen na betonový sloup elektrického vedení. V důsledku čehož došlo k poškození elektrického vedení a výpadku elektrické energie v části obce Lužany. Automobil zastavil až nárazem do domu. 

Policisté nemohli na místě provést, s ohledem na vážná zranění řidiče, dechovou zkoušku. Předběžnou škodu policisté vyčíslili na 180 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Štítky Jičín, Nehoda, řidič, hasiči, zranění, Lužany, úraz, nemocnice, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední den roku stál muže málem život. Ve vysoké rychlosti svoje auto doslova sešrotoval, s vážným zraněním skončil v nemocnici  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.