Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Řidič se v Lázních Bělohrad nevěnoval řízení, naboural vrata i cizí auto

Nevěnování se řízení, to je jedna z nejčastějších příčin dopravních nehod. A sedí to i na případ z Lázní Bělohrad, kde osmadvacetiletý řidič prorazil u jednoho z domů vjezdovou bránu a naboural i zaparkované auto.

Škodu 650 tisíc korun způsobil mladý řidič, když se plně nevěnoval řízení. Dopravní policisté přijeli do Lázní Bělohrad k nehodě osobního automobilu značky Hyundai. Osmadvacetiletý řidič jedoucí ve směru na obec Horní Nová Ves přejel do protisměru, kde najel na chodník a prorazil zděné oplocení domu. Při tomto manévru ještě narazil do zaparkovaného automobilu Seat.

"Při nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 650 tisíc korun," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Eliška Pospíšilová. Přítomnost alkoholu u řidiče vyloučili policisté provedenou dechovou zkouškou. Řidič dostal na místě pokutu patnáct stovek a čeká ho další řešení s majitelem poškozeného auta a domu.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky branka, policie, PČR, vrata, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se v Lázních Bělohrad nevěnoval řízení, naboural vrata i cizí auto  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.