Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obchodní zóna na Hradubické projde modernizací, přibude čtvrtý McDonald´s

Obchodní zóna kolem Tesca při výjezdu z Hradce Králové na Pardubice projde velkými změnami. Vlastník plánuje například zastřešení chodníků nebo výstavbu nové restaurace rychlého občerstvení McDonald´s včetně McDrive pro řidiče.

Obchodní zóna, které dominuje obchodní centrum Tesco, se začala stavět už před jednadvaceti lety. „Již při koupi jsme plánovali, že bude třeba tento park výrazněji modernizovat. Podle vstupních analýz, které se později potvrdily, se nachází na skvělém místě a má velké možnosti dalšího rozvoje,“ uvedl pro server HKcity Vladan Kubovec z fondu Conseq, který je od roku 2019 vlastníkem obchodní zóny.

Úprava obchodní zóny má především přilákat do obchodů více návštěvníků. Nejvýraznější novinkou má být skleněné zastřešení chodníků, díky kterému budou moci zákazníci přecházet mezi obchody suchou nohou i za deště. Mezi dalšími změnami bude barevná fasáda, větší výklady do jednotlivých obchodů nebo LED světla na reklamních plochách.

Významnou novinkou v nákupním parku bude také výstavba nové restaurace McDonald´s naproti zastávce MHD. Součástí řetězce rychlého občerstvení bude i McDrive pro obsluhu zákazníků přímo v autě. McDonald´s tak bude mít společně s novou restaurací v Hradci Králové už čtyři pobočky. Ty stávající jsou na Gočárově okruhu a v obchodních centrech ve Futuru a v Auparku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto zarukakvalit.cz | Zdroj HK City

Štítky McDonald's, Tesco, Hradec Králové, Pardubice, obchod, Aupark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchodní zóna na Hradubické projde modernizací, přibude čtvrtý McDonald´s  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.