Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Řidič zřejmě nerespektoval červenou, policie hledá svědky nehody v Hradci Králové

Policisté hledají svědky nehody, ke které došlo v pátek krátce před polednem na křižovatce ulic Akademika Bedrny a Pilnáčkova. Řidič Škody Roomster tu nejspíš ignoroval červené světlo na semaforu a srazil automobil Škoda Octavia, který měl přednost v jízdě.

K nehodě došlo na frekventované křižovatce poblíž hradeckého Aldisu. „Třiačtyřicetiletý řidič vozidla Škoda Roomster, jedoucí z ulice Okružní do ulice Pilnáčkova a následně vlevo do ulice A. Bedrny, pravděpodobně ignoroval červené světlo na semaforu. Neměl tak dát v prostoru křižovatky přednost v jízdě osobnímu automobilu Škoda Octavia jedoucímu z ulice Pilnáčkova rovně do ulice Okružní. Za jeho volantem v tu dobu seděl šestačtyřicetiletý muž. Nehoda si vyžádala jedno lehké zranění řidiče vozidla Škoda Roomster, se kterým ho zdravotní záchranáři převezli do nemocnice k lékařskému ošetření,“ popsal policejní mluvčí Aleš Brendl.

Alkohol policisté u obou řidičů vyloučili. Škodu odhadují na 280 tisíc korun.

Policisté zároveň prosí případné svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali poblíž místa nehody, aby se ozvali. „Svým svědectvím, případně záznamy z palubních kamer, můžete významnou měrou přispět k řádnému objasnění celé události. Jakékoliv informace sdělte prosím přímo hradeckým dopravním policistům na telefonní čísla 974 526 250 nebo 974 526 251,“ žádá mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Hradec Králové, svědci, havárie, Škoda Roomster, Škoda Octavia, Kongresové centrum Aldis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zřejmě nerespektoval červenou, policie hledá svědky nehody v Hradci Králové  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.