Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Fotbalový reprezentant Tomáš Koubek přispěl na stavbu fotbalového stadionu v Hradci, jeho osud mu není lhostejný

Bývalý fotbalový brankář Hradce Králové a jeden z nejlepších gólmanů současné české éry Tomáš Koubek sice hájí dres německého Augsburgu, ale i tak na své rodné město nezapomíná. Zapojil se do projektu VOTROCI SOBĚ a přispěl na stavbu nového stadionu.

Těm, co není osud hradeckého fotbalového stadionu lhostejný, mají možnost si symbolicky pronajmout část hřiště, a tím tak přispět na výstavbu fotbalové arény. Fanoušci si mohou rezervovat jeden metr čtvereční hřiště s tím, že základní cena je 2000 korun. Nicméně každý přispívající si může zvolit jakou část hrací plochy si chce pronajmout. Například prostor u branek již vyjde na 10 000 korun.

"Nám, fanouškům v Hradci Králové i Královéhradeckém kraji, statutárním orgánům, všem pracovníkům a hráčům FC Hradec Králové, není lhostejný vývoj okolo Malšovického stadionu. Chceme dokázat, že nestojíme jen s nataženou dlaní a nečekáme, až se o vše město postará. A hodláme dát najevo, že nás, kteří si v Hradci a v regionu nový stadion přejeme, není málo, a že jsme připraveni pro to i něco udělat," píši autoři projektu Votroci sobě.

Do projektu se mimo jiné zapojil právě i Tomáš Koubek, který v Hradci dříve chytal a díky skvělým výkonům se následně dostal do Sparty, francouzského Rennes a teď do Augsburgu. Reprezentační brankář si rezervoval hned deset políček. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto gol.cz

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, Votroci, stadion, Tomáš Koubek, projekt, FC Augsburg, Stade Rennais FC, fotbalový stadion, AC Sparta Praha, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Fotbalový reprezentant Tomáš Koubek přispěl na stavbu fotbalového stadionu v Hradci, jeho osud mu není lhostejný  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.