Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Naprostý kolaps. Sedm pokladen v Tescu nezvládá nápor zákazníků před Vánoci

Vánoce, že jsou svátky klidu a míru? Poslední víkend před Štědrým dnem tomu tak rozhodně není. Obchodní domy praskají ve švech, u pokladny se tvoří obrovské fronty. Než se dostanete s košíkem k pokladně, počkáte si i více než půl hodiny.

Obchodní zóna Březhrad je plná aut. Obrovské parkoviště je zaplněné téměř do posledního místa. Přes všední dny je tu spíše mrtvo. Většina lidí se vydá do populárního Futura, nebo do Auparku, který je blíže k centru.

Nicméně těsně před Vánoci volí mnoho zákazníků variantu v Březhradě. Doufají, že se tak vyhnou obchodnímu šílenství, jenže jsou na omylu. V Tescu je pouze sedm pokladen a osm samoobslužných pokladen. Jenže ty samoobslužné slouží převážně pro zákazníky s menším nákupem a před Vánoci zákazníci volí často velký nákup, a tak nastává zapeklitá situace.

Dlouhé fronty, čekání, netrpěliví zákazníci a vyčerpané pokladní. Z pultů obchodů mizí nejvíce hračky, jídlo a alkohol. Prodavačky nestíhají doplňovat a lítají jen sem tam a pomáhají těm, kteří něco hledají. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Martin Doležal

Štítky Tesco, Vánoce, fronty, zákazníci, Štědrý den, Březhrad, Aupark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Naprostý kolaps. Sedm pokladen v Tescu nezvládá nápor zákazníků před Vánoci  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.