Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Starší muž v pyžamu bloudil u obchodního domu. V ruce držel klíč od bytu a byl zmatený

Do svízelné situace se v posledních dvou dnech dostali dva, více jak osmdesátiletí, senioři. Městská policie nicméně v obou případech starší mužům pomohla.

První z nich uvízl pod převráceným zahradním traktůrkem, a nebýt všímavé ženy, která zaslechla volání o pomoc, kdoví, jak dlouho by čekal na pomoc. Žena kontaktovala operační pracoviště městské policie a požádala o vyslání hlídky. Vysvětlila, že senior je zaklíněn pod vozíkem a sám se nedokáže dostat ven.

Po příjezdu na místo ho strážníci okamžitě vyprostili. Zjistili, že muž naštěstí není zraněn a na žádnou bolest si nestěžuje. Vysvětlil, že při sekání trávy přejížděl příkop a traktůrek se mu převrátil. Zůstal zaklíněný více jak hodinu, než se dovolal pomoci. Oznamovatelce i strážníkům poděkoval za pomoc.

Pomoc potřeboval i senior, který krátce po třetí hodině ranní zmateně bloudil u vchodu do obchodního domu. Oblečen byl pouze do pyžama a v ruce držel klíče od bytu. Ostraha obchodníku domu informovala městskou policii. Vyslané hlídce stařeček sdělil, že se ztratil, a přestože zná svoji adresu, nemůže najít cestu domů. Vzhledem k nočním hodinám a chladnému počasí, strážníci posadili muže do vozidla a odvezli ho domů. Zde ho předali do péče dceři a vnučce.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto MP Hradec Králové | Zdroj Městská policie Hradec Králové

Štítky Městská policie, Hradec Králové, policie, muž, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší muž v pyžamu bloudil u obchodního domu. V ruce držel klíč od bytu a byl zmatený  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.