Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Hromadná nehoda na Hradecku. Řidiče ve vážném stavu transportoval vrtulník do nemocnice

V úterý 8. října 2019 v odpoledních hodinách vyjela hlídka dopravních policistů do obce Libníkovice, kde na silnici III. třídy došlo k vážné dopravní nehodě. Třiadvacetiletý řidič osobního automobilu Škoda Felicia se zřejmě nedržel při pravém kraji vozovky. Při projíždění pravotočivé zatáčky vjel do protisměru, kde se čelně střetl s proti jedoucím automobilem.

Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Řidič zůstal po nehodě v automobilu zaklíněn, a tak jej museli vyprostit hasiči pomocí hydraulické techniky. Následně byl s ohledem na svá zranění letecky transportován do Fakultní nemocnice Hradec Králové.

Na místě policisté provedli dechovou zkoušku obou řidičů, která přítomnost alkoholu v dechu vyloučila. Předběžnou škodu policisté vyčíslili na 310 tisíc korun. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření hradeckých dopravních policistů.

Autoři | Foto KŘP HK

Štítky Nehoda, srážka, Hradecko, nemocnice, auta, Královéhradecký kraj, Škoda Felicia, Libníkovice, Fakultní nemocnice Hradec Králové

FOTO: Hromadná nehoda na Hradecku. Řidiče ve vážném stavu transportoval vrtulník do nemocnice  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.