Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hádce dvou rodičů pod vlivem alkoholu přihlíželo teprve pětitýdenní dítě. Situaci musela vyřešit policie

Chodbou jednoho z panelových domů v centru Hradce Králové se rozléhal křik a pláč. Sousedé poznali, že se jedná o byt manželského páru, kterému se před pár týdny narodilo malé miminko. Jelikož měli strach o jeho zdraví, zavolali na místo městskou policii. Ta zjistila, že jsou oba rodiče pod vlivem alkoholu. Nadýchali zhruba 2,5 promile.

„Dveře označeného bytu otevřel muž, který na vysvětlenou uvedl, že mají rozepře s přítelkyní. Ta dostala hysterický záchvat, protože nebyl odpoledne doma. Plačící žena sdělila, že je v šestinedělí, od narození miminka se nevyspala a tento stav nezvládá,“ vysvětlila v tiskové zprávě mluvčí strážníků Eva Kněžourová

Žena hlídce uvedla, že se léčí s psychickými problémy, ale léky nebere. Poslední várka už údajně došla. Pětitýdenní dítě v postýlce nejevilo žádné známky zanedbání, ale rodiče nebyli v příliš dobré kondici. Pak dokonce na několik okamžiků omdlela.   

„Na místo byla přivolána záchranná služba. Záchranáři rozhodli o převozu ženy a miminka do nemocnice,“ dodává Kněžourová. Dechová zkouška u ženy ukázala 2,3 promile, u muže 2,24 promile alkoholu v krvi. Případem se nyní bude zabývat Orgán sociálně-právní ochrany dětí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky alkohol, policie, Orgán sociálně-právní ochrany dětí, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádce dvou rodičů pod vlivem alkoholu přihlíželo teprve pětitýdenní dítě. Situaci musela vyřešit policie  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.