Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bílá věž v Hradci je coby turistický cíl od zítřka mimo hru

Musíme to opravit, jako by říkali dělníci, kteří se už zítra vrhnou na opravu Bílé věže v Hradci Králové. Tato dominanta města bude měsíc uzavřena.

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost s.r.o., provozovatel Bílé věže, informuje občany a návštěvníky města, že z důvodu nutných oprav dojde v měsíci říjnu k úplnému uzavření věže. Královéhradecká dominanta se pro veřejnost uzavře už zítra  a návštěvníky opět přivítá ve středu 1. listopadu. Případné zkrácení nebo prodloužení uzavření bude včas oznámeno na webových nebo facebookových stránkách Bílé věže.

„V interiéru věže mezitím proběhne oprava omítky v 10. patře, servis a oprava osvětlení a nátěr dubových schodnic. Naplánována je také 2. etapa opravy audiovizuálních technologií,“ přibližuje rozsah prací Miroslav Franc, jednatel Hradecké kulturní a vzdělávací společnosti.

Ačkoliv bude věž stále uzavřena, všechny práce jsou rozvrženy tak, aby neovlivnily říjnová zvonění na zvon Augustin ve dnech 28. a 30. října.

 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Bílá věž, Hradec Králové, oprava, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílá věž v Hradci je coby turistický cíl od zítřka mimo hru  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.