Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Kolem hradeckého ČKD se od Náchoda dá částečně projet, počítejte s kolonami

Řidičům se v Hradci Králové už tuto sobotu uleví, u ČKD skončí oprava okružní křižovatky a provoz se vrátí do běžného režimu. V tuto chvíli se projíždí jedním jízdním pruhem a v dopravní špičce se tvoří kolony.

Následující sobotu předají siličáři křižovatku u ĆKD v Hradci Králové na I/33 do režimu předčasného užívání s převedením plného provozu. "Během stavebních prací, které byly zahájeny ve druhé polovině června, proběhla nejen oprava povrchu samotné okružní křižovatky, zároveň dělníci zrekonstruovali i úsek vozovky od železničního přejezdu, ostrůvky včetně úpravy jejich geometrie, odvodnění, nové vodorovné a svislé dopravní značení," řekl Hradecké Drbně mluvčí ŘSD Jan Rýdl. Součástí stavby byla také rekonstrukce opěrné zdi s novým bezpečnostním zábradlím.

I přesto, že místo je velmi frekventované a i bez opravy tady řidiči stáli hlavně v dopravní špičce v kolonách, se rekonstrukce okružní křižovatky obešla bez výraznějších problémů. Úpravy přišly na dvacet devět milionů korun.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ŘSD

Štítky silnice, rekonstrukce, ČKD, Hradec Králové, křižovatka, ŘSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolem hradeckého ČKD se od Náchoda dá částečně projet, počítejte s kolonami  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.