Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Do plaveckého bazénu v Hradci půjdete marně, je zavřeno

Padesátimetrový krytý bazén na Eliščině nábřeží v Hradci Králové je ode dneška uzavřen. Během následujících devatenácti dnů zde proběhne pravidelná letní odstávka.

Během odstávky se letos vymění podhledy ve sprchách a bude pořízeno nové osvětlení v bazénové hale. Slunná loučka bude otevřena i v době odstávky bazénu, avšak bez možnosti vstupu do krytých částí.

Správa nemovitostí Hradec Králové připravuje odstávky na letní prázdniny z důvodu provádění prací, které nelze provést za běžného provozu. Návštěvníci ale i nadále mohou během letních měsíců využívat jiné možnosti koupání, jako aquacentrum v městských lázních nebo letní koupaliště Flošna.

Aquacentrum je otevřeno po celé prázdniny každý den od 10 hodin, ve všední dny do 21 hodin, o víkendech a svátcích do 20 hodin. Sauna & SPA zóna je během letních prázdnin otevřena až od 11 hodin a je pro všechny návštěvníky zdarma. Oblíbená akce Každý pátek od 14 hodin děti do 15 let za polovinu pokračuje i o prázdninách. Odstávka aquacentra v městských lázních je pak naplánována až v září, a to v termínu od 11. do 22. 9.

Koupaliště Flošna je o prázdninách otevřeno ve všední dny od 6 hodin ráno, a to až do večerních hodin. O víkendech se otevírá od 9 hodin. V ceně vstupného jsou všechny atrakce bez omezení. Děti do výšky 120 cm mají vstup zdarma.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky Hradec Králové, letní prázdniny, plavecký bazén, odstávka, údržba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do plaveckého bazénu v Hradci půjdete marně, je zavřeno  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.