Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hradec Králové může obsadit první místo extraligové tabulky. Rozhodne dnešní zápas s Vítkovicemi

Mountfield HK dnes v 18:00 rozhodne o tom, zda se Hradec Králové posune do čela extraligové tabulky. V případě výhry by přeskočil Mladou Boleslav a Pardubice, které jsou aktuálně na děleném prvním místě. Z posledních sedmi zápasů bral Hradec Králové body v šesti případech.

Aby se Hradec Králové dostal do čela extraligové tabulky, musí nad Vítkovice vyhrát v základní hrací době. Naopak Vítkovice budou chtít odčinit svoji poslední vysokou prohru v Pardubicích. Vítkovický celek schytal celkem šest gólů, přičemž nedal ani jeden.  

„Těžko říct, s čím přijdou. Nevyšel jim zápas v Pardubicích, budou to určitě chtít odčinit. Mrkneme ještě na video a od toho se to bude odvíjet,“ říká obránce Mountfieldu Michael Gaspar. Vítkovice jsou aktuálně na 13. místě tabulky s 11 body. 

Podle klubových statistik odehrál Hradec Králové s Vítkovicemi 36 zápasů. Za tu dobu Mountfield vyhrál 22 zápasů. Naopak 14 vzájemných utkání prohrál. Celkové skóre je 107:85 pro domácí Hradec Králové.   

Mountfield HK 
Trenéři: Tomáš Martinec – Ladislav Čihák, Petr Svoboda. 
Lukeš – Nedomlel, Blain, Gaspar, Pavlík, Kalina, McCormack, Šalda – Smoleňák, Cingel, Oksanen – Lev, Lalancette, Orsava – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Pilař, Koukal, Šimek. 

HC Vítkovice Ridera 
Trenéři: Miloš Holaň – Roman Šimíček, Radek Philipp. 
Stezka - Plášil, Polák, Galvinš, Gewiese, Koch, Machů, Kovář - Krenželok, Marosz, Bukarts - Dej, Hruška. Svačina - Fridrich, Flick, Kalus - Bondra, Chlán, Afanasjev. 

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky hokej, Mountfield HK, Vítkovice, tabulka, první, místo, utkání, extraliga, soutěž, statistika, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, HC Vítkovice Ridera, HC Dynamo Pardubice, BK Mladá Boleslav, Michael Gaspar, Petr Svoboda, Roman Šimíček, Miloš Holaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové může obsadit první místo extraligové tabulky. Rozhodne dnešní zápas s Vítkovicemi  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.