Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Královéhradecký kraj dnes navštíví premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch

Do Královéhradeckého kraje dnes zamíří premiér Andrej Babiš. Doprovodí ho ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová a hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček. Všichni se společně vypraví do Kvasin, ale také navštíví nemocnice v Náchodě, Rychnově nad Kněžnou a Dvoře Králové nad Labem.

Jako první se vydá předseda vlády se svým doprovodem po osmé hodině ranní do rychnovské nemocnice, kde bude představen aktuální stav záměru její dostavby. Poté se přesune do nedalekých Kvasin. Konkrétně do průmyslové zóny Solnice – Kvasiny, kde probíhá příprava nové průmyslové zóny a vznikne tu i nová technická a dopravní infrastruktura.  

Krátce před jedenáctou hodinou je naplánován příjezd do zmodernizované Oblastní nemocnice v Náchodě. Po jedné hodině odpolední navštíví Městskou nemocnici ve Dvoře Králové nad Labem, kde bude tématem záměr výstavby operačních sálů. Tím ale návštěva v kraji nekončí. Přibližně o půl páté dorazí premiér na fotbalový stadion v Hronově. 

Při poslední návštěvě v kraji lidé Babiše vypískali

Loni v únoru, kdy se premiér dostavil v rámci návštěvy kraje na vlakové nádraží do Jaroměře, na něj čekalo zhruba dvacet lidí s transparenty. V Náchodě, kam přijel právě z Jaroměře vlakem, ho vypískala téměř stovka lidí.

ČTĚTE TAKÉ: Premiéra Babiše vypískala při návštěvě kraje v Náchodě stovka lidí

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Andrej Babiš, Adam Vojtěch, Královéhradecký kraj, návštěva, nemocnice, Kvasiny, Náchod, Dvůr Králové nad Labem, Klára Dostálová, Martin Červíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Královéhradecký kraj dnes navštíví premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.