Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pes vyskočil ze čtvrtého patra domu v Hradci Králové. Majitelka se bude zodpovídat

Klíče, peněženka, plyn, zhasnout a zavřít okna. Věci, které si každý z nás při odchodu z domu opakuje minimálně dvakrát. Pravděpodobně roztržitost majitelky stála život jejího psa. Před odchodem ze svého domu na třídě SNP v Hradci Králové nezavřela okno. Z něho následně vyskočil její pes.

„Můžu potvrdit, že jsme v sobotu večer přijali oznámení o nálezu těžce poraněného psa,“ řekla Hradecké Drbně mluvčí policie Iva Kormošová. Než na místo dorazil veterinář pes zemřel.   

Podle jedné ze svědkyň mělo jít o případ, kdy majitelka psa z okna vyhodila. To policie odmítla. Šlo o nešťastnou náhodu. „Majitelka bytu nebyla doma,“ potvrdila policie. Tu se dlouho nedařilo dohledat. Žádný z obyvatel domu se ke zvířeti nehlásil. „Až krátce po jedné hodině v noci se na služebnu dostavila devětadvacetiletá žena, která postrádala svou fenku rasy Toller retrívr,“ řekla mluvčí. Ta zároveň potvrdila, že před odchodem z bytu nechala otevřené okno. Na místě ho identifikovala a jeho tělo si odvezla.  

Ačkoliv šlo o nešťastnou náhodu, bude se majitelka psa zodpovídat. „Případ předáváme správnímu orgánů kvůli podezření ze spáchání přestupku,“ dodala mluvčí. Správním orgánem je v tomto případě Magistrát města Hradec Králové. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Leipzig | Pixabay

Štítky pes, okno, SNP, třída, Hradec Králové, smrt, majitelka, vyšetřování, zvíře, přestupek, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Thomas Greg

Zkoušeli jste bez úspěchu získat půjčky od bank? Naléhavě potřebujete peníze, abyste se dostali z dluhů? Potřebujete peníze na rozšíření nebo založení vlastního podnikání? Poskytujeme půjčky s tvrdými penězi a všechny ostatní typy půjček s úrokovou sazbou od 3% do 5%. Poskytujeme půjčky NationWide v rozmezí od 3 000,00 do 100 milionů USD / POUNDS / EURO. Financujeme 100% a LTV 75% -85% na pořízení nemovitosti, Odpovězte na tento whatsapp: +447451280545 nebo e-mail: sllcapitaluk@gmail.com

Čtvrtek, 24. června 2021, 20:45Odpovědět

Zdeněk Pavel Kranz

Pak se nedivte , že pes raději vyskočí z okna po přečtení poučných a investigativních zpráv

Středa, 23. června 2021, 09:39Odpovědět

Verča Verona

Ubohý pes, asi chtěl být se svojí paničkou. Já jsem se při odchodu do práce se psem vždycky rozloučila, už to znal, chápal, že má čekat a klidně čekával. Jinak chodil vždycky všude se mnou a nikdy žádnou ostudu neudělal. Toho pesánka je mi strašně líto, musel bývat moc často sám a nešťastný.

Úterý, 22. června 2021, 22:45Odpovědět

Pes vyskočil ze čtvrtého patra domu v Hradci Králové. Majitelka se bude zodpovídat  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.