Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Hasiči prožili náročný víkend. Vyjížděli celkem k 58 výjezdům

Hasiči z Královehradeckého kraje o víkendu vyjížděli k zraněné těhotné ženě, k hromadné nehodě aut, k požárům, ale i k úniku nebezpečných látek. Víkendová bilance má naštěstí jen zraněné.

Náchodští a broumovští profesionální hasiči a dobrovolní hasiči z Police nad Metují byli po poledni přivoláni k osobnímu vozu, které havarovalo do příkopu a převrátilo se na střechu. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a vyprostili jej na krajnici. Řidič byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou.

Profesionální hasiči z Trutnova, Jaroměře a Dvora Králové nad Labem a dobrovolní hasiči z Choustníkova Hradiště a Kuksu byli po půlnoci přivoláni k požáru obytného karavanu. Požár byl jednotkami během několika minut lokalizován a zlikvidován. Škoda byla odhadnuta na 20 tis. Kč.

Autoři | Foto HZS HK

Štítky Hasiči, nehoda, zranění, automobily, střet, auta, Královéhradecký kraj, Trutnov, Jaroměř, Police nad Metují, Dvůr Králové nad Labem, Choustníkovo Hradiště, Kuks

FOTO: Hasiči prožili náročný víkend. Vyjížděli celkem k 58 výjezdům  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.