Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Nejlepší web má Nové Město nad Metují a Vlkov

Soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb má své krajské vítěze. V kategorii obcí se letos na prvním místě umístil Vlkov. Městům kraluje Nové Město nad Metují. Cena za nejlepší elektronickou službu míří do Hradce Králové.

V Královéhradeckém kraji se do soutěže zapojilo 33 webových stránek či elektronických služeb, nejvíce z nich v kategorii obce.

„Snadný přístup k včasným, srozumitelným, přehledným, a především pravdivým informacím je v dnešní době důležitější než kdy dřív. Ukázalo se to i během současné pandemie nebo nyní při živelných pohromách. Život občanům usnadňují také nejrůznější elektronické služby. V jejich zavádění jsou naše města a obce velice kreativní, proto je dobré na příklady dobré praxe upozornit,“ říká hejtman Martin Červíček (ODS), který ceny vítězům 23. ročníku soutěže zároveň předával.

Vítězové jednotlivých kategorií budou Královéhradecký kraj reprezentovat v celostátním finále, které proběhne v říjnu.

Za Vlkovem se v první trojici nejlepších webů obcí umístily Lovčice a Mokré. V kategorii měst zvítězilo Nové Město nad Metují, na druhém místě skončila Dobruška a na třetím Nový Bydžov.

Z elektronických služeb získal první místo Portál občana Hradce Králové, který má minimalizovat počet nutných fyzických návštěv fyzických i právnických osob na magistrátu města při vyřizování jednotlivých agend.

Na druhém místě se v kategorii elektronických služeb umístila Mapa strategických projektů Dvora Králové nad Labem a na třetím hlášení závad v České Skalici.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky web, internet, Nové Město nad Metují, Vlkov, Hradec Králové, cena, Zlatý erb, Královéhradecký kraj, soutěž, Martin Červíček, ODS, Lovčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší web má Nové Město nad Metují a Vlkov  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.